Brasserie Saison

 

 

 

 

             Kalte Gurken - Joghurtsuppe   A,B,C,G

   mit einer gebackenen Garnele

    Cold soup of cucumber with a baked king prawn

6,90 €

***

 

Flammkuchen  A,G

mit Pfifferlingen, Bärlauch-Sauerrahm und Cherrytomaten

Tarte flambée with roasted chanterelles, wild garlic cream and tomatoes

12,50 €

***

 

Schnitzel „Wiener Art“  A,C,G

dazu Pfifferlinge mit Speck und Rosmarinkartoffeln

Escalope of pork with roasted chanterelles, bacon in addition rosemary potatoes

19,50 €

***

 

Schweinefiletstreifen  A,C,G,K

         mit Pfifferlingen, Speck, Kirschtomaten

          und  frischen Bandnudeln in Rahmsauce

Stripes of pork fillet with roasted chanterelles, cherry tomatoes, bacon and noodles in cream sauce

18,90 €

***

 

Entrecôte 300g vom Lavagrill   G

        dazu Pfifferlinge mit Speck und Backkartoffel mit Sour Cream

                             Sirloin Steak

                                                         with roasted chanterelles, bacon and baked potato with sour cream

29,50 €

***

 

Frische Erdbeeren C

                                                             mit Vanilleeis

Fresh Strawberry with vanilla ice cream

5,50 €